Electrische bediening - Faac dealer

Het gemak van het op afstand openen van uw hek en/of uw garage deur, het afschermen van uw bedrijfsparkeerplaats voor onbevoegden zijn slechts een paar van de talloze mogelijkheden. Wij bieden een compleet assortiment voor iedere toepassing. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor reparatie en onderhoud.

Wij zijn officieel dealer van het topmerk Faac (Zie foto's ) en werken hierbij samen met Record Toegangstechniek. Faac is de onbetwiste marktleider op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid.

Wij installeren deze producten niet alleen op nieuwe hekwerken. Indien mogelijk kunnen wij ook uw bestaande hekwerk van een openingssysteem voorzien. Voor praktisch elke situatie en wens is een oplossing.

Onderstaand een beknopte beschrijving van mogelijke openingssystemen.

Schuifpoorten

Elektrisch bedienbare rail - of schuifpoorten, afhankelijk van afmeting en gewicht, in diverse uitvoeringen. Bedrijfszekere overbrenging door middel van een tandwiel met tandheugel. Zelfblokkerende motoren die, bij eventuele stroomuitval of storing met een sleutel gedeblokkeerd worden, zodat manuele bediening altijd mogelijk blijft. Alle motoren met CE-markering en solide motor-behuizing. Ingebouwde microprocessorbesturing. Bediening met drukknop, sleutelschakelaar, lusdetector, kaartlezer, fotocellen of draadloze afstandsbediening,

Draaipoorten

Aandrijfmotor van de vleugels zowel bovengronds als ondergronds mogelijk. Bovengrondse typen (afhankelijk van afmeting en gewicht van de vleugels) zijn zichtbaar aan de binnenzijde en nagenoeg onhoorbaar. De ondergrondse, bijna geruisloze motoren zijn geschikt voor elk type draaipoort en nagenoeg onzichtbaar met de poortvleugel verbonden. De waterbestendige behuizing bevindt zich aan de onderzijde van de scharnierstijl. Alle draaipoortmotoren zijn met een sleutel deblokkeerbaar en zijn voorzien van een CE-markering. Ze zijn te bedienen met behulp van een drukknop, sleutelschakelaar, lusdectector, kaartlezer, fotocellen of met een draadloze afstandsbediening.

Slagbomen

Geautomatiseerde slagbomen garanderen een gedoseerde, snelle toegangscontrole. Diverse uitvoeringen en afmetingen leverbaar, alle voorzien van een CE-markering. Bij stroomuitval of stagnatie kan de slagboom met een sleutel gedeblokkeerd worden. De gehele uitvoering, inclusief motorbehuizing, is weerbestendig.

Slagbomen zijn te bedienen met een drukknop, sleutelschakelaar, lusdectector, kaartlezer, muntinworp, fotocellen of draadloze afstandsbediening

Overige voorzieningen

Inklemmen wordt voorkomen door toepassing van fotocellen en afslaglijsten en ter waarschuwing signaallampen. Toepassing van een intercominstallatie of een camera zorgt voor een gemakkelijkere communicatie.