Schuifpoorten, draaipoorten, deuren

Voor iedere wens is er een poort. Of het nu gaat om de sierwaarde, het beveiligen van uw terrein of beide, de mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt.

Al onze poorten worden op maat gemaakt en geheel volgens uw wensen uitgevoerd. Veel van onze poorten worden in onze werkplaats geheel prefab gemaakt. Hierdoor kunnen wij de plaatsingstijd en de overlast tot een minimum beperken. Uw poort wordt binnen een dag compleet geplaatst en aangesloten.

Indien gewenst, kunnen wij een tekening vervaardigen welke u niet alleen inzicht geeft in het uiteindelijke resultaat, maar tevens ingediend kan worden bij het aanvragen van de eventueel benodigde vergunningen.

Wij vervaardigen niet alleen poorten uit staal, maar kunnen deze ook in RVS uitvoeren. Wél worden alle stalen poorten altijd thermisch verzinkt en eventueel gepoedercoat in de gewenste kleur. Hierdoor is er geen kans meer op roest en bent u jarenlang verzekerd van een prachtig product.

Of het nu een schuifpoort of een draaihek betreft, uw hekwerk openen en sluiten van afstand verhoogd het comfort en de veiligheid enorm. Vandaar dat al onze hekwerken kunnen worden voorzien van een automatische bediening en alle daarbij behorende artikelen. De complete montage en installatie van uw poort wordt door onszelf verzorgd.

 

                                 

 

Klik hier voor nog meer voorbeelden >>