Staafmathekwerk, rasterhekwerk

Een hekwerk gemaakt uit dubbeldraadstaf matten is sterk in opkomst en wordt op de lange duur gezien als de vervanger van het gaas hekwerk en dat is niet zonder reden. Het is zeer sterk (sterker dan een spijlen hek), terwijl het ook nog goedkoper is en het ziet er zeer strak uit. Hierdoor is het niet alleen ideaal voor bedrijven en instellingen maar ook een goede keuze voor particulieren. Er zijn veel toepassingen mogelijk.

De panelen zijn opgebouwd uit 2 verticale spijlen van 8mm en een horizontale van 6mm staal. Ze hebben een maasgrootte van 50x200mm en zijn leverbaar in een hoogte van 60 tot 240cm, oplopend in stappen van 20cm. Er kan gekozen worden voor ronde of vierkante palen. Ook kunnen de matten toegepast worden in doorlooppoortjes of schuifpoorten. Deze worden in onze werkplaats gemaakt en voorzien van Locinox hang en sluitwerk.

De matten zijn standaard thermisch verzinkt, gemoffeld en voorzien van een Polyester coating en worden geleverd in een aantal standaard kleuren, maar kunnen desgewenst tegen meerprijs in andere RAL-kleuren worden geleverd. Bent u zo'n handig iemand die het hekwerk liever online besteld en zelf gaat plaatsen? Neem dan ook eens een kijkje bij de Hekwerkshop.nl. Hier vindt u alle informatie en benodigdheden.

 

Klik hier voor nog meer voorbeelden >>